Studio Fenna Prins

Zoeken...

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
9.30 - 16.00 uur
9.30 - 16.00 uur
9.30 - 16.00 uur
9.30 - 16.00 uur
9.30 - 16.00 uur
gesloten
gesloten

Behandelingen & Prijzen

 

Pedicurebehandeling - Basis

  • Desinfecteren van de huid
  • Inspecteren van de voet
  • Nagels knippen
  • Verzorgen nagelomgeving
  • Behandeling van likdoorns, eelt, kloven, mycosenagels, ingroeiende nagels

€ 32,00

Pedicurebehandeling - Diabetische Voet
Gelijk aan basisbehandeling, aangevuld met een aangepaste inspectie en behandeling van de voeten.

€ 32,00

Deelbehandelingen

Likdoorn of eelt verwijderen

Nagelprothese (Gelnagel)

€ 20,00

€ 22,50

 

Nagelbeugel (Beugelsysteem - Spange voor nagelcorrecties)
plaatje 1 van beugelDit is nu de meest moderne, medische techniek om ingegroeide teennagels snel en succesvol te verhelpen is het BS-Spange systeem. De beugel zelf is een dunne smalle strip bestaande uit een laag met glasvezelversterkte kunststof. Deze wordt overdwars op de nagel gelijmd. Hierdoor neemt plaatje 2 van beugelde BS-Spange de kromming aan van de nagel. Doordat de beugel weer terug wil naar de oorspronkelijke vorm worden de zijkanten van de nagel opgelift. Na meerdere beugelapplicaties is de nagel gecorrigeerd.

€ 22,50

Cryo-therapie
cryopenSnel en effectief voetwratten verwijderen met de Cryopen. Cryotherapie (bevriezen) is de methode bij uitstek om wratten te behandelen. Tot nu gebeurde dat vooral bij de huisarts en bij de dermatoloog. Tegenwoordig kunnen wij voetverzorgers effectief en veilig voetwratten verwijderen met de CRYOPEN.
Behandelingen met de Cryopen zijn heel effectief en gebeuren tot op de millimeter nauwkeurig, zonder gezond weefsel te beschadigen. Daarom zijn deze behandelingen nagenoeg pijnloos, waardoor langer en dieper effectief behandeld kan worden. Hierdoor volstaat meestal 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken. Er is geen nazorg nodig want er ontstaan geen blaren of wonden.

€ 15,00